Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Preacuvioase Parinte

La Multi Ani Preacuvioase Parinte. La multi ani, parinte andrei! La multi ani, scumpul meu sot! La multi ani, măicuța mea frumoasa. Întru mulți ani, preacuvioase părinte stareț! Fie ca toate dorințele și visurile tale să devină realitate.

Fie ca toate dorințele și visurile tale să devină realitate. Ne rugam si noi, ca bunul dumnezeu sa va dea sanatate si cati mai multi ani de viata. Din dorința noastră de a vă inspira în crearea celor mai originale mesaje de la mulți ani pentru părinți, copii, iubiți sau prieteni, am adunat aceaste exemple de mesaje. Dumnezeu sa va intareasca si sa va rasplateasca din plin va dorim multi ani binecuvintati, inchinati slujirii mintuitorului hristos, rabdare, intelepciune pentru a ne indruma pe noi toti spre vesnicie. Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surpize care sa te tina tot anul.

Parintele Mihail Stanciu Cuvantul Ortodox
Parintele Mihail Stanciu Cuvantul Ortodox Source from : http://www.cuvantul-ortodox.ro/category/parinti-si-invatatori/parintele-mihail-stanciu/
La multi ani pt fiu fiica adolescenti special pt tine mesaj video animat original extraordinar. Original title parintelui iustin parvu la cei 91 de ani. Mesaje profunde, memorabile și sincere de la mulți ani pentru: Mama, tata, frate, soră, rude, prieteni, copii, iubit, iubită, soț, soție și colegi. Întru mulți ani, preacuvioase părinte stareț!

Fie ca zâmbetul tău fermecător să fie pe placul tuturor!

Si inima de iubire plina ! Sa ne traiti sa mai avem parte de sfaturile dvs pline de har, de cuvintele datatoare de viata, intru mantuitorul nostru si preacurata sa sa ne traiti preacuvioase pr arsenie, bunul dumnezeu sa va daruiasa sanatate se ne mai indrumati pasii pe calea cea stramta. Dumnezeu sa va intareasca si sa va rasplateasca din plin truda depusa pentru noi! * dragă, parinte octavian!vreau să aduc sincere mulţumuri pentru tot ce aţi realizat pentru mine la multi ani, preacucernice părinte octavian! Copil bun, la mulți ani!

Eu si bebe iti uram toate cele bune! La mulți ani, prietena mea! La multi ani pt fiu fiica adolescenti special pt tine mesaj video animat original extraordinar. Sa infloresti si in mijlocul zapezilor. Din toată inima îți doresc să te bucuri de viață, să ai un drum lung al destinului și luminos, plin de succes și victorii frumoase.

Mesaj De Felicitare Pentru Părintele Octavian Mosin Localitatea Dumbrava Municipiul Chisinău
Mesaj De Felicitare Pentru Părintele Octavian Mosin Localitatea Dumbrava Municipiul Chisinău Source from : https://localitateadumbrava.md/2017/06/mesaj-de-felicitare-pentru-parintele-octavian-mosin/
Intru multi si binecuvantati ani, preacuvioase parinte justin! Sa infloresti si in mijlocul zapezilor. Vă dorim multa inspiraţie, pace în suflet şi realizări frumoase. Multstimate parinte octavian, fratele meu intru hristos! Cand esti calcat sa te ridici.

Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua.

Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua. La multi ani, cumatra noastra. Eu si bebe iti uram toate cele bune! Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. * dragă, parinte octavian!vreau să aduc sincere mulţumuri pentru tot ce aţi realizat pentru mine la multi ani, preacucernice părinte octavian!

Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! Felicitare la multi ani zi minunata. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Mesaje profunde, memorabile și sincere de la mulți ani pentru: „fiți sănătoase și fericite, frumoase doamne!, au scris ei.

Parintele Justin Parvu Implineste Binecuvantata Varsta De 93 De Ani Intru Multi Ani Preacuvioase Parinte Staret Noua Adresă Apologeticum Ro
Parintele Justin Parvu Implineste Binecuvantata Varsta De 93 De Ani Intru Multi Ani Preacuvioase Parinte Staret Noua Adresă Apologeticum Ro Source from : https://apologeticum.wordpress.com/2012/02/10/parintele-justin-parvu-implineste-binecuvantata-varsta-de-93-de-ani-intru-multi-ani-preacuvioase-parinte-staret/
Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua. Mitropolitul vladimir împlineşte 26 de ani de când prostește biserica ortodoxă din moldova. La multi ani, măicuța mea frumoasa. Din toată inima îți doresc să te bucuri de viață, să ai un drum lung al destinului și luminos, plin de succes și victorii frumoase. Am 30 de ani de experienta in domeniul alimentar si o mare pasiune pentru traditiile gastronomice romanesti.

La multi ani, scumpul meu sot!

Fie ca ziua de 8 martie să vă aducă zâmbetul pe buze şi toată fericirea din lume. La mulți ani, prietena mea! La multi ani, măicuța mea frumoasa. Intru multi ani preafericite parinte ignatie. Si inima de iubire plina !

Iti doresc o zi cat mai frumoasa alaturi de cei dragi la multi ani parinte. Cand esti calcat sa te ridici.

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Preacuvioase Parinte"