Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rectificare Bugetara Iulie 2017

Rectificare Bugetara Iulie 2017

După primele nouă luni, veniturile bugetare au fost cu aproximativ 6 miliarde de lei sub estimarea de la începutul anului, din cauza unor performanţe sub aşteptări la nivelul sistemului bancar, provenite şi din modificări ale legislaţiei fiscale, o colectare mai slabă. Președintele comisiei de cultură din camera deputaților, liberalul gigel știrbu, afirmă că prima rectificare bugetară din acest an va fi efectuată pe 30 iulie, după care guvernul nu se va mai reuni.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Citeste acum toate articole despre rectificare bugetara septembrie 2017 pe digi24.ro. Aceștia din urmă au primit nu mai puțin. Premierul mihai tudose a anunțat luni că rectificarea bugetară va fi pozitivă, iar o primă discuție pe această temă va avea loc săptămâna viitoare.

Arhive Investitii Uniunea Salvați Romania
vizitati articolul complet aici : https://www.usr.ro/tag/investitii/
Citeste acum toate articole despre rectificare bugetara septembrie 2017 pe digi24.ro. Potrivit documentului, veniturile bugetului general consolidat se majorează, pe sold, cu 1.060,7 milioane de lei, cheltuielile bugetului general consolidat se majorează, pe sold, cu 1.705. Joi, 27 iulie 2017, 14:04.

Premierul victor ponta a anunţat, după şedinţa de guvern pe tema rectificării bugetare, că guvernul de la bucureşti acordă 6,5 milioane de euro pentru continuarea programelor de susţinere şi asistenţă pentru republica moldova.

Primarul sucevei, ion lungu, se declară nemulțumit de proiectul de rectificare bugetară propus de ministerul de finanțe. Prima rectificare a bugetului pentru 2017 a fost aprobată de guvern în condițiile înregistrării unei creșteri economice de 5,8% pe primul semestru, ceea ce a determinat o creștere a pib cu 21,9 miliarde lei, conform estimărilor comisiei naționale de prognoză, de la 815,2 miliarde lei la 837,1 miliarde lei. Deficitul este mare şi rectificarea este …

Toate ştirile despre rectificare bugetară în ziarul cuget liber online. Rectificarea bugetară va avea loc la sfârşitul lunii iulie. Primarul sucevei, ion lungu, se declară nemulțumit de proiectul de rectificare bugetară propus de ministerul de finanțe.

Consiliul Judetean Giurgiu Consiliul Judetean Financiar Buget
vizitati articolul complet aici : http://www.cjgiurgiu.ro/portal/giurgiu/cj/portal.nsf/AllByUNID/000012C2?OpenDocument
Ea a precizat că la nivelul ministerului pe ca. „săptămâna viitoare vom avea o primă discuție despre rectificare, va fi pozitivă, ce pot să vă spun de acum, a afirmat premierul, la parlament, la finalul. Consilierii locali municipali au aprobat luni un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al zalăului, pe anul în curs.

Deblocarea a 10% din compensaţia pentru transportul feroviar de călători plus alte joi, 06 iulie.07.2017, 10:31.

Președintele comisiei de cultură din camera deputaților, liberalul gigel știrbu, afirmă că prima rectificare bugetară din acest an va fi efectuată pe 30 iulie, după care guvernul nu se va mai reuni. Guvernul are în plan o primă rectificare bugetară pozitivă la finalul lunii iulie, iar anaf (agenţia naţională pentru administrare fiscală, n.r.) trebuie întrebat de jurnalişti dacă rectificarea bugetară va avea loc în luna iulie, eugen teodorovici a răspuns: Deficitul este mare şi rectificarea este …

Executivul susţine că deficitul va fi menţinut la 2,96% din pib. În anul 2017, bugetul public a fost afectat atât de factorii economici, cât și de cei. Ponta a precizat că românia a fost implicată în mai multe proiecte în ceea.

Rectificarea Bugetară In Monitorul Oficial Cați Bani In Plus Primesc Transporturile
vizitati articolul complet aici : https://clubferoviar.ro/rectificarea-bugetara-in-monitorul-oficial-2/
Vicepremierul sevil shhaideh a declarat că rectificarea bugetară va avea loc cel târziu în luna august. În anul 2017, bugetul public a fost afectat atât de factorii economici, cât și de cei. Deficitul bugetar va crește în a doua rectificare bugetară din acest an, a spus florin cîțu, ministrul finanțelor, care a spus că guvernul va crește și consiliul fiscal consideră foarte optimist scenariul macroeconomic asumat de guvern în rectificarea bugetară adoptată recent, care se bazează pe o.

Rectificarea bugetară, aprobată de guvern.

Citeste acum toate articole despre rectificare bugetara septembrie 2017 pe digi24.ro. Ministerul transporturilor va primi o sumă record la a doua rectificare bugetară, a declarat luni seară ministrul finanțelor publice, florin cîțu. Deficitul bugetar va crește în a doua rectificare bugetară din acest an, a spus florin cîțu, ministrul finanțelor, care a spus că guvernul va crește și consiliul fiscal consideră foarte optimist scenariul macroeconomic asumat de guvern în rectificarea bugetară adoptată recent, care se bazează pe o.

Posting Komentar untuk "Rectificare Bugetara Iulie 2017"